Verleider Alex: “Ik geef geld uit alsof het niks is, gewoon omdat ik dat kan”

0
3252

Hoe krijgt ie het voor elkaar? Van bijna geen cent te makken tot exclusieve auto’s. Alex verteld hoe hij opeens zoveel geld kan spenderen terwijl hij baanloos is. (niet dankzij temptationIsland)

Alex Maas is één van de verleiders die deelnam aan temptation island. Met zijn gespierde lichaam en knappe kop doet hij menig vrouwen het hart sneller kloppen. Hoe kijkt hij er op terug, en heeft het hem ook wat opgeleverd?

Alex Maas in Temptation Island

Alex Maas deed eerder mee aan Temptation Island en was daar maar met één doel. De vrijgezelle jongeman uit Breda maakte direct grote indruk met zijn uitspraak: “Ik ga er niet omheen draaien, ik ga vieze dingen doen met je meisje, vriend. Als je lang een relatie hebt, is het eigenlijk net of je elke dag een boterham met kaas eet. Soms ben je toe aan een frietje oorlog”.

Uiteindelijk voegde Alex ook daad bij het woord, want hij slaagde erin om Rosanna, de vriendin van Niels van der Zanden, voor zich te winnen. Voor Alex verliepen zijn relaties niet altijd vlekkeloos, vertelde hij ook al voor Temptation Island. Sterker nog, één van zijn exen is zelfs de reden dat hij meedeed aan Temptation Island. “Ik doe mee aan Temptation omdat mijn vriendin me vreselijk bedrogen heeft en ik wilde kijken of er ook nog eerlijke vrouwen bestaan.” Alex is momenteel ook te zien in De Beste Verleiders op Videoland.

Het kijkcijfer kanon is helaas afgelopen, en daar balen de fans ook van. Daarom vonden wij het tijd om eens contact op te nemen met Alex om te vragen hoe zijn leven er nu uit ziet.

Alex: Het was een geweldige ervaring om mee te mogen doen. Ondanks dat ik een paar (domme) opmerkingen heb gemaakt wat ik af en toe nog steeds moet aanhoren, heeft het me wel positief bekendheid gegeven. Zo heeft mijn DJ-carrière een enorme boost gekregen en draai ik elk weekend in diverse clubs in Nederland en België.

Na temptation island leeft Alex als een koning. Hij nam ontslag bij zijn baan, koopt dure merkkleding, een prachtige motor en ging zich vervolgens 100% richten op zijn DJ en Bodybuilding carrière.

Men speculeert dat hij rijkelijk beloond is door de programma makers na zijn verovering van Rosanna (wat resulteerde in hoge kijkcijfers). Hoe kan het anders dat deze jongeman uit Breda zomaar ontslag kan nemen en nog steeds kan doorgaan met zoveel geld uit te geven aan dure dingen?

Hoe was het om mee te doen aan het programma?

Het was niet normaal gaaf! Het weer was er super, drank en eten goed, en de vrouwen stonden op springen. Ik voelde me al snel thuis daar, vooral nadat ik mijn doel op het oog had: Rosanna.

Heb je nog iets overgehouden aan het programma?

Bekendheid! Momenteel staat mijn agenda helemaal volgepland met DJ gigs, fan bezoeken en bodybuilding evenementen.

Kun je ons iets meer vertellen over je DJ carrière tot nu toe, bestand dat ook al voordat je aan temptation deelnam?

Voordat ik deelnam was ik inderdaad ook actief als DJ, maar dat was alleen in de lokale club, niks bijzonders. Daarnaast produceer ik ook mijn eigen nummers. Maar na temptation is dit heel goed gaan lopen. Zo draai ik nu in de beste discotheken in Nederland en België, en heb ik een nieuw nummer die elk moment kan uitkomen.

Zo te horen heb je niks te klagen Alex. En als we naar jouw foto’s kijken die je online met ons deelt kunnen we zien dat je succes hebt! Zo zien we een prachtige motor en veel merkkleding. Is dit alleen door je DJ carrière, of heb je ook een vergoeding van Temptation ontvangen?

Allebei. Mijn DJ gigs zijn een leuke bijverdiensten maar brengen niet zo heel veel op. Dat komt voornamelijk omdat ik nog nieuw in the wereldje ben. Ik verwacht wel dat mijn prijzen binnenkort gaan stijgen wanneer ik nog meer gevraagd wordt als mijn nieuwe nummer een dikke hit wordt!

En ja, ik heb van temptation ook een leuk bedrag ontvangen. Ik heb nooit echt leuke dingen kunnen kopen omdat ik niet veel geld had, maar nu kont ik het niet laten om mijn droom motor te kopen. En ja… je moet er ook goed uitzien dus nieuwe kleren kopen we dan ook maar gelijk 🙂

We zien dat je ook actief bent in de Bodybuilding wereld. Heb je daar al veel prijzen mee gewonnen?

Hoewel ik al een lange tijd bezig ben met bodybuilding, ben ik nog maar pas begonnen aan de competitie. Tot nu toe heb ik 2 prijzen gewonnen. De Juliette Cup en Rotterdams Kampioenschap. Waar ik eerste en derde werd.

Je ben recent ook een Vlog gestart. Wat zijn daarmee je plannen ?

Nou, door temptation island lijk ik maar een grote botte boer te zijn. Maar dat is absoluut niet zo. Met de vlog kun je me echt leren kennen, en ik wil de mensen ook laten zien hoe hard het werken is om zo een lichaam te krijgen als de mijne. Het komt echt niet vanzelf!

Alex Maas in Ex on the Beach Double Dutch

Alex Maas doet mee aan Ex on the Beach Double Dutch. Alex is 27 jaar oud en heeft een erg gespierd lichaam. We hebben hem het afgelopen jaar leren kennen van zijn deelname als verleider aan Temptation Island, maar achter deze boomlange jongeman schuilt veel meer. Dat is dan ook hetgeen dat hij graag wil bewijzen in Ex on the Beach Double Dutch.

Alex heeft na zijn deelname aan Temptation Island zeker niet stil gezeten en is inmiddels de trotse eigenaar van een eigen sportschool. Als het om liefde draait, is Alex echter nog niet echt veranderd. Nog altijd vindt hij het niet erg om met meerdere vrouwen tegelijk te daten en als hij op festivals loopt, merkt hij al gauw dat mannen snel hun vriendin beschermen. In Ex on the Beach Double Dutch lijken we aardig wat te kunnen verwachten van Alex. “Ik ben niet bang voor oorlog. Ik ben een meester in het psychologische spel. Ik heb nog nooit verloren. Ik hoop natuurlijk wel gewoon de vrouwen een beetje gek te maken.”

 

Het lukte Alex tot twee keer aan toe om de blondine te verleiden, waardoor Rosanna even haar liefje Niels leek te vergeten. Maar nu alle sleaze en dirt de wereld in is dankzij Rosanna heeft Alex geen goed woord meer voor haar over.

Rosanna verklapte in de talkshow ‘Temptation Gossip’ dat Alex en de andere Ex-Temptationverleidster Zwanetta samen het bed hebben gedeeld. Dit schiet echter in het verkeerde keelgat bij de spierbundel en hij is woedend.

Op Instagram vroeg hij aan zijn fans of ze nog wel op tv moest verschijnen. “Deze mongool nooit meer op tv?”, vraagt hij in een Instagram Story.

Wil je meer onderzoeken ontvangen? Geef dan je email op.

Naam

E-mail